MindenkIDÖK - villáminterjú

Túl vagytok a vitán. Milyen volt?

Kocsis Vilmos: Én jónak éreztem, szerintem helyt álltunk, minden kérdést jól megválaszoltunk, viszont a másik csapat határozatlanabbnak tűnt szerintem, jobban meg lettek szorongatva a kérdésekkel.

Dormán Zsombor: Szerintem bárhol kötöttek belénk, meg tudtuk védeni a programunkat. Izgalmas és jól szervezett vita volt, tényleg valódi problémákat feszegettünk. Köszönjük a BlökIDÖKnek!

Szakács Ádám: Jól sikerült. Fel tudtuk tenni a kérdéseinket, amelyeket a HalIDÖK pályázata szerintünk nem válaszolt meg. Úgy gondolom, hogy valamennyivel összeszedettebbek vagyunk és jobban fel vagyunk készülve a problémákra, amik adódhatnak az év során. __ A másik két tag melyik Trónok Harca karakter lenne szerintetek?__

D. Zsombor: Vilmos szerintem Sam, Ádám talán Oberin lehetne.

K. Vilmos: Ádám szerintem Rob Stark, Zsombor pedig Jon Snow.

Sz. Ádám: Zsombor Ned Stark lehetne, Vilmos pedig Tyrion Lannister.

Mi vagy ki motivált arra, hogy idén induljatok?

D. Zsombor:Az, hogy itt van a lehetőség csinálni valamit, hogy ezzel a hármassal tényleg adhatunk valamit az iskolának.

K. Vilmos: Mivel imádom a Berzsenyit, szeretnék minél többet tenni azért, hogy még pezsgőbb legyen a közösségi élet. Tavaly Ádám és én is osztályképviselők voltunk, és így jött konkrétan az ötlet, mert jól megértjük egymást.

Sz. Ádám: Engem főleg a berzsenyis közösség iránti elköteleződésem motivált. Szeretném még jobban kivenni benne a részem. Így, hogy két másik ugyanilyen hozzáállású diákkal vagyok egy csapatban, csak még motiváltabb vagyok.

Hogy találtatok egymásra? Hogy alakultatok párttá?

MindenkIDÖK: Mint ahogy ezt előbb is mondtuk, Ádám és Vilmos osztályképviselők voltak, és az IDÖK gyűléseken, programokon sokat beszélgettek, ötleteltek és kitalálták, hogy pályáznak. Amikor gondolkoztak a harmadik tagon, Zsombor elég hamar felmerült, mert jártas a szervezési munkákban, emellett Vilmos tizenhét éve ismeri.

Ha egyetlen szóban kellene megfogalmazni, mit jelent nektek a Berzsenyi?

D. Zsombor: Szabadságot.

Sz. Ádám: Életet.

K. Vilmos: Mindent.

Hogy nézett ki a kampány belülről? Ki volt az ötletgazda, ki valósította meg a technikai részét a dolgoknak, és ki motivált másokat? Ki találta ki a nevetek?

MindenkIDÖK: Gyakran videochateltünk, megterveztük előre, hogy mikor mit rakunk ki, megcsináltuk a videókat. A technikai dolgokat is felosztottuk, együtt ötleteltünk. A név Ádámnak jutott eszébe.

Ebben a percben még nem tudjuk a szavazás eredményét, mit üzentek a szavazás utánra a szavazóknak és az akkori magatoknak?

D. Zsombor: Akármi is lesz az eredmény, örülni fogok annak, hogy ilyen sok ötletet alkottunk. Ha nyerünk minél előbb neki is látnék ezeknek a megvalósításához, ha a HalIDÖK nyer, ellátom őket tanácsokkal.

Sz. Ádám: A szavazóknak azt üzenem, biztos vagyok benne, hogy a jobb, felkészültebb árt lesz megválasztva. Minden egyes szavazatot köszönünk! Magunknak annyit üzennék, hogy büszke vagyok arra, ahogy felkészültünk. Órákat töltöttünk el az ötleteléssel és bármily módon alakul is a szavazás, az elképzeléseik így is napvilágra kerültek.

K. Vilmos: Mindenképpen köszönjük a szavazatokat, ha nyerünk, akkor azért, ha veszítünk, akkor is, mert ebből tudjuk, hogy vannak támogatói az ötleteinknek. Magunknak pedig, hogy büszkék lehetünk magunkra, mert mindent megtettünk a kampányban.

Kuti Lilla és Nagy Hajni

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

Juhász Anna interjú

Átlagosan napi hány diák látogatja meg a tanárnőt ? Ma már a legtöbben nem személyesen látogatnak...

Folytatás

Bánó Tamás Barnabás interjú

Bánó Tamás Barnabás Tanár Úr beszél szakmai karrieréről, kedvenc zenéiről, elfoglaltságairól és még néhány témáról. Interjút készítő: Kolláth Áron

Folytatás