2024 NagyEb interjú - Hanga

Hogyan kértek fel? Ki kért fel?

Engem egy vasárnapi napon kért fel Nati, és úgy történt, hogy éppen egy barátnőmmel mentem volna találkozni, de előtte hazaugrottam, és pont hazaértem, amikor kopogtak az ajtón. Kinyitottam, és ott állt Nati, de nem volt felismerhető, mert kabát volt rajta, meg napszemüveg, és a macskámat fogta a kezében. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy hogy’ be van öltözködve, pedig milyen meleg van, nem sejtettem semmit. Akkor megkérdezte, hogy ez az én macskám-e. Mondtam, hogy igen. Erre mondta, hogy az utcán találta és kérdezte, hogy mi a neve. Válaszoltam, hogy Pamacs. Erre azt kérdezte, hogy ,,Biztos?" Én meg nem egészen értettem, de mondtam, hogy igen, biztos. Emlékszem, hogy nagyon féltem, mert nem értettem, ki ez a nő, és mit akar tőlem. Akkor mondta, hogy nézzem meg a nyakörvét. Igazából Pamacsnak nincs nyakörve, de ez akkor szintén nem tűnt fel, és amikor megnéztem, oda volt írva, hogy ,,nagyeb2024", Nati pedig levette a napszemüveget.

Hogyan tudtad az EB-séget és az iskolakezdést összeegyeztetni?

Szerintem simán meg lehet oldani, csak előre kell gondolkozni. Ezt úgy értem, hogy, ha tudom, hogy egyik délután semmi időm nem lesz, akkor előre megtervezem, hogy korábban megcsinálom, amit akkor kéne. És persze mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb, és azokat megcsinálni, ami pedig nem olyan fontos, azt elengedni.

Milyen egy jó keretmese?

Szerintem akkor jó egy keretmese, ha a sztorija színes és pörgős. Nyilván muszáj, hogy élvezhető is legyen, de szerintem nem baj, ha nem a legtökéletesebb film. Az viszont fontos, hogy a történetét jól lehessen a tábor eseményeire alakítani, úgy, hogy azok élvezetesek legyenek.

Mi volt az a pillanat/hangulat/érzés a saját nullodban, amit szeretnél, hogy a nulladikosaitok is megéljenek?

Az avatásomnál volt bennem egy gondolat, hogy ,,Ezt még tudják hova fokozni?" Előző nap volt a random parti, a hívózene-maraton, a kerekes, és elképesztőnek tartottam, hogy a sok jó program és az előző napok után még lehet hová fokozni a hangulatot. Igazából ezt szeretném elérni, hogy bennük is legyen egy “Wow” érzés.

Szerinted mi lehetne a legelborultabb keretmese alap?

Vagy valami humorra épülő, amiben nincs storyline, és az egész tábort köré kéne építeni, vagy van egy film, az a címe, hogy RRRrrr!, amiben minden szereplőt Palinak hívnak.

Van-e olyan pillanat, esemény, ami miatt féltek?

Szerintem nincs olyan dolog, amitől tartanunk kéne, mert nagyon sok helyről tudunk segítséget kérni: az előző EB-kre is számíthatunk, aggokra is számíthatunk, tanároktól is bármit kérdezhetünk. Persze, biztosan lesz bennünk félelem egy nagyobb esemény előtt (gondolok a kirándulásra vagy a tábor első napjára, amikor még nem szoktuk meg a helyzetet), hogy “jaj most nagyon sok ember előtt kell majd beszélnünk”, de szerintem a tábor lebonyolításával kapcsolatban nem kell félnünk semmitől, hiszen, ha mi nem tudunk megoldani valamit, akkor tudunk segítséget kérni bárkitől.

Mi az az egy tárgy, ami, bárhova mész, nálad van?

A fülhallgatóm, mert az utcán sétálva vagy utazás közben mindig zenét hallgatok, ha egyedül vagyok.

Szerinted, ha futóverseny lenne a tesitanárok között, melyik tanár nyerne és miért?

Vagy Sándor Erika tanárnő, mert, bár alapvetően nekem Sáfrán tanár úr a tanárom, de néha az A-s lányokkal táncolunk, amit ő tart és látszik, hogy nagyon fitt, vagy Sáfrán tanár úr.

Ha bármit hozzáépíthetnél az iskolához, mi lenne az?

Ha magamra gondolok, akkor egy jó hangulatú kávézót, mert nagyon szeretek olyanokban ücsörögni, beszélgetni, hogyha a barátaim egy részére gondolok, akkor pedig egy falmászó termet, aminek persze én is szintén örülnék:)).

Ha egy filmes/könyves világban kéne leélned az életedet, melyik világot választanád?

Van egy könyvsorozat, az a címe, hogy Csodakunyhó, amit kisgyerekként sokat olvastam. Ebben az a lényeg, hogy van egy faház, ahova, ha felmennek és kinyitnak egy könyvet, akkor abba a korba vissza tudnak menni, amiről a könyv szól. Azt nagyon szívesen kipróbálnám.

Mit üzensz a berzsenyiseknek?

Ne stresszeljenek sokat, és pályázzanak!

Csenge

Author: Csenge

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

2024 KisEb interjú - Döme

Hogy történt a felkérésed? Egy átlagos hétvégén a nyaralónkban voltunk, amikor nagypapámtól kaptam...

Folytatás

2024 NagyEb interjú - Marci

Számítottál rá, hogy felkérnek EB-nek? Szerinted a Berzsósok számítottak rá? A többiektől hallottam...

Folytatás