Összefoglaló a 2021-es IDÖK-vitáról

Az idei IDÖK vitát ismét Twitchen tartották meg a szervezők. Számos fontos kérdésre kaphattunk választ a MukIDÖK-től, akik most egyedül pályáztak erre a nagy szerepre.

Folytatás


MukIDÖK - Interjú

Interjú a MukIDÖK párt tagjaival: Bódi Leventével, Kojnok Lillával és Polgár Mátéval.

Folytatás


NAGYEB 2020

Interjú a 2020-as NagyEB-vel, Brosig Marcival, Dormán Zsomborral és Májer Annával.

Folytatás


Felbukkant az Erő az énekteremben - Interjú Polgár Júlia tanárnővel

Az iskolaújság interjúsorozatában arra kérjük tanárainkat, meséljenek magukról, mit gondolnak a munkájukról, miként kerültek a Berzsenyibe. A tavaly érkezett Polgár Júlia tanárnőt Kuti Lilla Szabina kérdezte.

Folytatás


Interjú Terjéki Ildikó tanárnővel

Az iskolaújság interjúsorozatában tanárokat kérünk, hogy meséljenek magukról, és arról, hogyan kerültek a Berzsenyibe. A huszonöt éve itt tanító Terjéki Ildikó tanárnőt Falucskai Veronika kérdezte.

Folytatás


Interjú Asztalos Éva tanárnővel

Az iskolaújság új interjúsorozatában arra kérjük a tanárokat, hogy beszéljenek magukról, meséljenek az idekerülésük hátteréről. Asztalos Éva tanárnőt Kanizsai Péter kérdezte.

Folytatás


„Nem szeretek egyforma zoknit hordani” Interjú Drahos Viktória tanárnővel

Az iskolaújság új interjúsorozatában az újonnan érkezett tanárokat kérjük, hogy beszéljenek magukról, meséljenek az idekerülésük hátteréről. Drahos Viktória tanárnőt Csury Balázs kérdezte.

Folytatás


Interjú Bonyai Dorottya tanárnővel

Az iskolaújság új interjúsorozatában az újonnan érkezett tanárokat kérjük, hogy beszéljenek magukról, meséljenek az idekerülésük hátteréről. Bonyai Dorottya tanárnőt Csury Balázs kérdezte.

Folytatás


Interjú a HalIDÖK párt tagjaival közvetlenül a vita után

A kampánynak vége, de ez nem jelenti azt, hogy ne hallhatnál kedvenc jelöltjeid felől. Ebben a cikkben kiderül milyen volt a Halidök párt kampánya belülről, de még arra is választ kaphattok, hogy melyik jelölt melyik Trónok harca karakter lehetne. Kojnok Lilit, Vékony Zsófit, és Mesterházy Attilát Csury Balázs kérdezte.

Folytatás


MindenkIDÖK - villáminterjú

A kampánynak vége, de ez nem jelenti azt, hogy ne hallhatnál kedvenc jelöltjeid felől. Ebben a cikkben kiderül milyen volt a MindenkIDÖK párt kampánya belülről, de még arra is választ kaphattok, hogy melyik jelölt melyik Trónok harca karakter lehetne. Dormán Zsombort, Kocsis Vilmost és Szakács Ádámot Nagy Hajni és Kuti Lilla kérdezte.

Folytatás