Bejegyzések feedje

Címke: - praktika

5 egyszerű, gyors, sütés nélküli recept

Sokszor kívánunk meg a mindennapokban egy kis édeset, de nem mindig van kedve az embernek órákat pepecselni egy sütivel, bekapcsolni a sütőt, vagy lemenni a boltba alapanyagért. Az alábbiakban pár nagyon egyszerű, könnyen elkészíthető receptet olvashattok, amik kevés hozzávalót igényelnek, és még a sütőt sem kell bekapcsolni hozzájuk.

Folytatás


Hogyan tanuljunk hatékonyan?

Hogyan tanuljunk hatékonyan? Ha ezt megkérdeznénk, tételezzük fel, tíz embertől, nagy valószínűséggel tíz különféle válasszal rukkolnának elő, így a cikk elején leszögezném azt, hogy ezek az "általában legjobbnak" tartott tanulási módszerek, amelyekkel hatékonyabban és gyakran gyorsabban tudjuk megtanulni a feladott Petőfi-verset vagy azokat a fránya, furcsa kiejtésű angol szavakat. Így lehet, hogy neked nem fog mindegyik segíteni, de mindenképpen megérnek egy próbát, mivel előbb-utóbb biztosan meg fogod találni azt a módszert, ami számodra a legmegfelelőbb.

Folytatás


Hogyan legyél motivált?

Neked is ismerősek a különböző önmagadat becsmérlő mondatok, kijelentések? Szeretnél több önbizalmat, inspirációt szerezni? Kitörni a motiválatlanságból, az unalom és az egyhangúság fogságából? Ha érdekelnek a motiválatlanságod okai és a megoldások, amelyek segítségével megszabadulhatsz ezektől, akkor mindenképpen olvasd végig cikket!

Folytatás