Bejegyzések feedje

Címke: - nonstop

Non-stop riport

Április 8-án került megrendezésre a Non-stop, amely hatalmas sikert aratott. Ebben a cikkben arról mesélünk, mi is történt aznap, illetve bemutatjuk, mi a berzsenyisek véleménye az eseményről.

Folytatás


ELŐZETES KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS - NONSTOP 2017

ELŐZETES KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS Mindjárt itt van március 3-a az idei NON-STOP időpontja, és csakúgy mint tavaly, idén is készült előzetes közvélemény-kutatás a "folyosó emberével". Kiderült, hogy a megkérdezettek majdnem 100%-a várja már az eseményt és sokan terveznek maradni éjszakára is . A...

Folytatás


ÖSSZEGZÉS - NONSTOP 2016

Rövid összegzés az idei NonStopról, avagy hogyan értékelik a résztvevők a programokat.

Folytatás


ELŐZETES KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS - NONSTOP 2016

A nagy titkolózás övezte 2016-os NonStoptól sokat várnak azok, aki korábban már részt vettek ilyen programon, és természetesen azok is, akik még nem. Nehéz előre meghatározni, hogyan állnak a berzsenyisek a NonStophoz, ezért megkérdeztük „a folyosó emberét”, hogy mire számít az ideivel kapcsolatban.

Folytatás


INTERJÚ A 2016-OS NONSTOP SZERVEZŐIVEL

Most pénteken lesz a Non-Stop, amire már mindenki nagyon készül. Azért, hogy a programokat övező nagy titkolózás ellenére egy kicsit többet megtudjunk az eseményről, interjút készítettünk a szervezőkkel: Baczay Zsomborral, Iványi Balázzsal, Őri Dórival és Szederkényi Gáborral (Szeder).

Folytatás