2024 KisEb interjú - Döme

Hogy történt a felkérésed?

Egy átlagos hétvégén a nyaralónkban voltunk, amikor nagypapámtól kaptam egy telefont, hogy hétfőn tudok-e menni hozzájuk segíteni. Ez teljesen reálisnak tűnt, hiszen sokszor megyek. Kiadnak egy új albérletet, és oda szoktam járni. Mondtam, hogy ,,Persze, Papa, megyek szívesen!”- Hétfőn, amikor átmentem, már nagyon éhes voltam, mert egész nap nem ettem semmit, így megkértem Papát, hogy csináljon nekem egy pirítóst. Megérkeztem, és egy órán keresztül ettem nyugodtan a pirítósomat kint a konyhában. Mint később kiderült, Daoda Szonja közben ott állt hátul a nappalinkban és várta, hogy jöjjek már. Egyszercsak szólt nagymamám, hogy menjek, mert mutatni akar valamit. Beléptem az ajtón, és ott volt Szonja egy pólóban, hogy ,,KisEB 2024?”. A kezembe adott egy filcet, és be kellett ikszelnem egy rubrikában, hogy igen vagy nem, persze, gondolkodás nélkül az igen mellett döntöttem.

Milyen érzelmek kavarogtak benned, amikor hirtelen feltették neked a kérdést, hogy EB legyél?

Meg se tudtam szólalni, Szonja csak mosolygott. A felkérés utáni két három percben a szüleim és a nagyszüleim kérdéseket tettek fel nekem, én azonban válaszolni sem tudtam. Mikor végre kezdtem visszatérni erre a bolygóra, nagypapám, aki amúgy nem tudta, hogy mi ez, csak belement a szervezésbe, megkérdezte, hogy ,,Nem értem pontosan, mi történt, de ez jó neked?” és mondtam, hogy ,,Igen, nagyon jó nekem!”, szóval ez még egy vicces kis sztori hozzá.

Hogy sikerült összeegyeztetni a sulikezdést az EB-séggel?

Nem volt probléma. Elmondta Szonja is, meg én is így gondolom, hogy nyilván a tanulás az első. Meg nagyon örülök, hogy ez tizenegyedikben ért és nem tizenkettedikben, így nem kell aggódnom az érettségi miatt.

Van-e olyan pillanat, esemény, ami miatt félsz?

Ahányszor eddig EB-k-kel beszélgettem, mindig azt mondták, hogy az első EB- beszédnél remegett a lábuk, nyilván nekem is fog majd. Nem vagyok annyira izgulós, de azért amikor először van ilyen nagy dolog, akkor biztos izgulni fogok. Egyébként mindenhez úgy állok, hogy nagyon várom már.

Mi volt az az érzés, amit szeretnél, hogy a saját nullosaid is megéljenek?

Engem Kkerekesnél fogott el az az érzés, hogy nagyon jó helyre kerültem. Nem tudom a pontos pillanatot felidézni, csak az érzést. Ezt kívánom mindenkinek, hogy legyen egy ilyen pillanatuk.

Volt közös pillanatotok a felkérés előtt?

Volt, hogy nullban együtt voltunk, például az Adj király katonát!-nál készült rólunk egy jó fotó, ahol egymás mellett üvöltünk a Dodóval, de olyan kiemelkedő nem volt. Nelli mesélte utólag, hogy még kisnull után kérdezték tőle, még bőven az EBebség előtt, hogy ki az, akivel ő csopizna az utolsó évében, és a mi két nevünk volt az első kettő, akiket mondott. Ez olyan, mint egy csopi, csak sokkal jobb. Bevált, amit Nelli kívánt.

Fordult már meg a fejedben a kérdés, hogy beleférne-e az EB-ség az idődbe?

Igen, elgondolkoztam rajta még régebben, hogy össze tudnám-e egyeztetni az életemmel és arra jutottam, hogy igen, ha jól beosztom az időmet.

Szerinted milyen karakter forma illik hozzád a legjobban?

Vicces, mert eddig amilyen állomásokat tartottam, mindig más voltam. Voltam fiú, voltam lány, de mindegyiket élveztem. Azt is, amikor nagyon bohóc szerepbe kellett bújnom, meg azt is, amikor férfias, határozott, pörgős karaktert kellett játszanom, szóval abszolút nyitott vagyok. Nincs meg egy konkrét karakter ideál a fejemben.

Mit üzensz a berzsenyiseknek?

Ez a négy-hat év életetek legcsodálatosabb pár éve lesz, úgyhogy élvezzétek ki!

Csenge

Author: Csenge

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

2024 NagyEb interjú - Hanga

Hogyan kértek fel? Ki kért fel? Engem egy vasárnapi napon kért fel Nati, és úgy történt, hogy éppen...

Folytatás

2024 NagyEb interjú - Marci

Számítottál rá, hogy felkérnek EB-nek? Szerinted a Berzsósok számítottak rá? A többiektől hallottam...

Folytatás