Bejegyzések feedje

Címke: - berzsenyis

SÍDÖK ~ 2023. idök interjúk

A Sídök párt tagjai: Boutros Kira (10/d), Fuisz Gergő (11/c), Karácsonyi Lilla (11/a) Az interjút készítette: Budai Anna

Folytatás


SÜTIDÖK ~ 2023. idök interjúk

A SütIDÖK párt tagjai: Csűrös Csenge (10/a), Kárpáti Zoltán (10/b) és Szabó Laura (11/b) Az interjút készítette: Nagy Hajni.

Folytatás


TUBIDÖK ~ 2023. idök interjú

A TubIDÖK párt tagjai: Funtig Regina (10/a), Sárosy Barna Géza (10/b), Simon Gáspár (10/a) Az interjút készítette: Kuti Lilla

Folytatás


NÉPMESE NAPJA '22

Boszorkány, parazsat evő paripa, hegedűből kipattanó királylány, békává változott királyfi na meg egy cipó, amelyik tud beszélni… Kedves olvasó, ugye neked is ismerősek mindezen furcsa meseelemek? Egyszer azt olvastam: egy nemzet csak addig nemzet, amíg megőrzi nemzeti értékeit, őrizzük hát...

Folytatás


BDG 164. születésnapja

Magyar Nimród cikke a Berzsenyi 164. születésnapjáról.

Folytatás


Berzsenyis piknik ~ riport

Ebben a cikkben a szeptember 1-ei Berzsenyis Piknikről olvashattok egy rövid beszámolót.

Folytatás


A régi az új? ~ Berzsenyis pulcsik mintája

Az idei, "új" berzsós pulcsik mintája talán nem is olyan új? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz az idei évben elindult berzsenyis pulcsik mintáinak eredetéről!

Folytatás


LehetRánkSzavaznIDÖK interjú ~ 2022. IDÖK interjúk

A LehetRánkSzavaznIDÖK interjú tagjaival, Balla Gergellyel (12/B), Kanizsai Péterrel (12/B), Kovács Bencével (12/B), Körtvélyesi Dániellel (12/B), Németh Ágnessel (12/D), Ottrok Ronival (12/B), Széles Dániellel (12/B), Török Mihállyal (12/B) és Ürmös Martinnal (12/A) Csűrös Csenge készített interjút.

Folytatás


Valentin-nap és Farsangi hét a Berzsóban

Mint minden évben, idén is eljött a február, és elhozta nekünk a Valentin-napot és a farsangot – ebben a cikkben megmutatjuk, a berzsenyisek miként ünnepelték meg őket. A cikkben a héten készült képek mellett berzsenyisek véleményét is találjátok.

Folytatás


Berzsenyis dalok ~ Berzsenyi Toplista

Az ötödik Berzsenyi Toplista szavazás témája a Berzsenyis dalok voltak. A kérdőív és az instagramos szavazás alapján kialakult a végleges sorrend, amit alább olvashattok.

Folytatás