Bejegyzések feedje

Címke: - közvéleménykutatás

Toplista szavazás – zenék

Az első Berzsenyi Toplista szavazás témája a zenei műfajok voltak. A kérdőív és az instagramos szavazás alapján kialakult a végleges sorrend, amit alább olvashattok.

Folytatás


A MAGYAR OKTATÁSI RENDSZER KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS

A magyar oktatási rendszer: közvéleménykutatás Mi a helyzet? Ez rendben van? Lehet rajta változtatni? Hogyan? Nagyjából ezekre a kérdésekre válaszolt 126 berzsenyis diák. A tanulásunk körülményeivel kapcsolatban nem volt nagy vita, a megoldásról már annál több véleményt kaptunk. Milyen az oktatási...

Folytatás


ELŐZETES KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS - NONSTOP 2017

ELŐZETES KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS Mindjárt itt van március 3-a az idei NON-STOP időpontja, és csakúgy mint tavaly, idén is készült előzetes közvélemény-kutatás a "folyosó emberével". Kiderült, hogy a megkérdezettek majdnem 100%-a várja már az eseményt és sokan terveznek maradni éjszakára is . A...

Folytatás


UTÓLAGOS KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS - NONSTOP 2016

Igazán kíváncsiak voltunk, utólag hogyan értékelik az idei NonStopot a résztvevők, hogyan alakul a közvélemény ezzel kapcsolatban.

Folytatás


ELŐZETES KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS - NONSTOP 2016

A nagy titkolózás övezte 2016-os NonStoptól sokat várnak azok, aki korábban már részt vettek ilyen programon, és természetesen azok is, akik még nem. Nehéz előre meghatározni, hogyan állnak a berzsenyisek a NonStophoz, ezért megkérdeztük „a folyosó emberét”, hogy mire számít az ideivel kapcsolatban.

Folytatás