2023 NAGYEB ~ Köves Nati

Mit vársz a legjobban az EB-ségben?

Azt hiszem, a kiderülésen Emmának tették fel ezt a kérdést, és ugyanaz a válasza mindkettőnknek: leginkább az ,,akadüjét". Az nagyon megfogott, mert hihetetlenül szentimentális, és EB-ként ezt talán máshogy lehet átélni egy jó értelemben.

Számítottál rá, hogy felkérnek?

Talán egy picit igen, amiért a 22-es Nagy EB-től nagyon aranyos mondatokat kaptam tábor után, az így megfogott, főleg kilencedikesként. Már több ember is elkezdett célozgatni, hogy ,,Na? Te leszel az EB?” Egy idő után már nem akartam ezen gondolkodni, mert tizedikes vagyok és tudtam, kicsit felesleges, aztán pont, amikor egyáltalán nem számítottam rá, akkor kértek fel. Nagyon meglepődtem.

És hogyan kértek fel?

Engem Rozvi kért fel. A barátommal, Levivel (a tavalyi KisEB-vel) megbeszéltük, hogy találkozunk, de írt, hogy késni fog. Egyszer csak felnéztem a telefonomból, és ott állt Rozvi. Mesélte, hogy egy barátnőjével találkozik, de ő is késik, és elkísértem őt vizet venni. A boltban kaptunk a víz mellé ajándékba 2 Kinder tojást. Visszamentünk a Duna Plázához, leültünk kintre. Nagyon vicces, mert az egész fel van véve videóra, ahogy körülbelül öt percig eszem azt a Kinder tojást. És amikor végül kinyitottam a játék részét, ott volt egy kis játék kutyus és utána egy cetli, amin az állt, hogy ,,NagyEB2023"?

Szerinted mi lesz a legnehezebb feladatod?

Az önbizalmam, hogy úgy érezzem, tényleg jó munkát végzek, és én is elégedett legyek magammal. Ez egy olyan dolog egyébként, amit sokan nem tudnak rólam: úgy tűnik, mintha sok önbizalmam lenne, mert annyit pörgök, pedig valójában sokszor nem így van.

Miért ez lett a keretmese?

Először még az Alíz csodaországban-ra gondoltunk, csak az már volt 2014-ben, és arra jutottunk, hogy az még nem volt olyan régen… pedig Laczkó nagyon szerette volna. És végül talán ő dobta be a Zsivány egyest, mert a Star Warsba nagyon sok mindent bele lehet építeni, eszméletlenül jó világa van, mindhármunk szerint. Átmentünk Emmához, megnéztük, és már a film után tudtuk, hogy biztosan ez lesz, nem volt kérdés. Tehát nem nagyon gondolkodtunk rajta.

Mi a véleményed a karakteredről?

Nagyon szeretem a karakteremet. Ebben a filmben van egy K2SO nevezetű droid, és az elején abból indultunk ki, hogy van ő, Jyn és Casian. Miután megnéztük a filmet, leültünk beszélgetni: Emma és köztem kellett eldőlnie, hogy melyikünk lesz Jyn, mármint az igazi, élő szereplő, én pedig csak ültem mosolyogva, hogy ,,inkább mondd te először, Emma". Ő mondta, hogy miért lenne inkább Jyn, én pedig nagyon megörültem, mert nagyon tudtam azonosulni azzal a droiddal. Nyilván nem lehetek droid, szóval át lett variálva, így nem droid, hanem egy igazi ember vagyok, de amit sokan nem tudnak, hogy a karakterem K2-ra épült.

Akkor tudsz azonosulni a személyiségével?

Igen, nagyon. Bele is tudok építeni nagyon sok mindent, ezért is szeretem, hogy kitalált karakterem van, mert "szabadabb". Csinálhatok vele bármit..

Kicsit furcsább kérdés: ha nem akarnál hazamenni a suliból és megtehetnéd: melyik terembe költöznél be?

Talán a kémia vagy a bioszlaborba mennék, mert ott nem igazán lehet unatkozni… (nevet)

Melyik az utolsó zeneszám a telefonodon?

Slipping through my fingers ~ Mamma mia

Melyik a kedvenc jeleneted a kiderülő videó során?

Először Emma és Laczkó beszéltek telefonon, mert nekem edzésem volt. Ők építették fel az elejét, a keretét az egésznek. Utána persze én is bekapcsolódtam a hívásba és úgy beszéltük meg, hogy mi legyen pontosan. Azt szerettük volna, hogy ne a megszokott keretmese kiderülés legyen, hanem legyen új kerete annak, hogy most miért nézünk trailereket. A kedvenc részem talán a Majmok bolygója, mert annak van egy belső jelentése is számunkra… De Laczkó része is nagyon jó volt a Hihetetlen családból…

És az EB kiderülő videóból?

A vége, amikor bejön a Ca plane pour moi, és állunk hárman az ajtóban. Azt nagyon szeretem mert számomra nagyon aranyos.

Mi az az egy dolog, amit szeretnél, ha tudnának rólad, de nem tudnak nagyon sokan?

Nagyon szeretek énekelni. És ezt nem feltétlenül akarom, hogy többen tudják, csak ez szimplán egy olyan dolog, amit nem sokan tudnak. Mondjuk lehet, hogy ezt már tudják az emberek, mert szoktam magamban énekelni, táncolni. Zenélni is nagyon szeretnék, egy éve elkezdtem ukulelézni, de magamtól csinálom, így nem igazán tudtam még fejlődni benne. Nem hiszem, hogy el fogok kezdeni rendesen tanulni (bár, ha igen, akkor a gitárt választanám), mert ebben a korban már nem hiszem, hogy kezdenék a zenével bármit. Ez egy kisebb bánatom, hogy sohasem tanultam meg zenélni.

Mit üzensz a berzsenyiseknek?

Azt, hogy élvezzék ki ezt a 4-6 évet a maximumig! Mert ebből a fantasztikus közösségből sose lesz elég! Meg persze azt is, hogy pályázzanak, ha szeretnének, mert az idei Nagynull biztosan hatalmasat fog menni!!!<3

Csenge

Author: Csenge

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

2024 NagyEb interjú - Hanga

Hogyan kértek fel? Ki kért fel? Engem egy vasárnapi napon kért fel Nati, és úgy történt, hogy éppen...

Folytatás

2024 KisEb interjú - Döme

Hogy történt a felkérésed? Egy átlagos hétvégén a nyaralónkban voltunk, amikor nagypapámtól kaptam...

Folytatás