2024 NagyEb interjú - Marci

Számítottál rá, hogy felkérnek EB-nek? Szerinted a Berzsósok számítottak rá?

A többiektől hallottam rendszeresen azt, hogy mondogatják, hogy te lehet az leszel, de nem számítottam rá, nagyon kellemes meglepetésként ért, hogy felkértek.

Hogyan történt a felkérésed? Ki kért fel?

Engem Laczkó Márton kért fel egy vasárnapi napon, ami úgy nézett ki, hogy elmentem a városba elintézni pár dolgot, de a szüleim, amikor elindultam, a lelkemre kötötték, hogy háromra érjek haza mindenképpen. Gondoltam, biztos csak szeretnék, hogy tanuljak, meg készüljek az iskolára. Viszont, ahogy hazaértem és öltöztem volna át, mondta anyám, hogy ne öltözzek át, inkább egyek. Mondom jó, rendben akkor eszek. Ettem is anyukám paradicsomos-gombás tésztájából, amit nagyon szeretek, és már a túrórudinál tartottam, amikor odajön apám, hogy itt van valamilyen futár a ház előtt és menjek le. Nagyot néztem, mert sosem szoktunk rendelni semmit, de gondoltam, biztos most olyanja volt az apukámnak. Még szép nyári idő volt, amikor ez az egész történt, de ahogy leértem, ott állt a futár egy Wolt-os téli nagykabátban, és néztem is, hogy te jó ég nincsen melege? Aztán kiértem az előtérből a házunk elé, odamentem hozzá, köszöntem, hogy jó napot, és akkor lehúzta a téli öltözetét és előrántott egy táblát, amin az állt, hogy nagyEb2024?

Mennyire nehéz számodra összeegyeztetni az EB-séget az iskolával, magánélettel? Mennyi szabadidőd van mellette?

Azt a lelkemre kötötték, hogy a tanulás elé sose helyezzem az EB-séget. Ezt többnyire igyekszem is betartani. Még utol tudom magamat érni, tehát meg tudom találni a megfelelő időbeosztást. Nyilván a szabadidőm megy el főleg, most kevesebbet Instagramozom, produktívan telnek abszolút a mindennapjaim.

Milyen érzés, hogy sokan ismernek, hogy küzdesz meg a hírnévvel? Mennyire tudsz/szeretnél példát mutatni?

Amikor felkértek, én úgy voltam vele, hogy akkor nekem most egy nagyon példamutató gyereknek kell lennem, élen kell járnom mindenben. Aztán rájöttem, hogy mégiscsak azért kértek fel, aki vagyok, úgyhogy szeretnék olyan maradni, amilyen eddig is voltam. Nem akarok nagyon ezen változtatni.

Volt olyan pillanat, amikor majdnem/teljesen lebuktatok/lebuktál, van, aki tudott rólad?

Én nem mondtam el senkinek, viszont van egy személyes történet, ami hozzám köthető, és nem a többiekhez. Az egyik forgatáshoz kellett egy farkasmaszk, ami a raktárban volt. Azt Nati intézte, mert azért mégiscsak elég gyanús lett volna, ha ott molyolok a raktárnál. Ezt úgy beszéltük meg, hogy pénteken 7. órában odamegy a szekrényemhez, amit nyitva hagyok, beleteszi a maszkot, és mintha mi sem történt volna, elmegy. Így utólag belegondolva ennél bonyolultabban nem is találhattuk volna ki, akár ő is elhozhatta volna valamelyik forgatásra (nevet). Viszont éppen akkor jöttek vissza a suliba Szabó Domiék, akiknek négy órájuk volt, és utána elmentek, de valamiért úgy döntöttek, hogy 7. órára visszajönnek a suliba, és nekiálltak velem beszélgetni pont ott, a szekrénynél. Ők azért felismerik az enyémet, és elég furcsa lett volna, ha odamegy Nati és egy farkasmaszkot beletesz. Valahogy megoldottuk, de ott azért lábon kihordtam egy szívinfarktust. Ennél veszélyesebb helyzet nem igazán volt.

Mit gondoltál, amikor kiderültetek egymásnak? Volt-e a felkérésetek előtt közös pillanatotok?

Beszélő viszonyban voltunk Lizával és Hangával, de annyira nem ismertük egymást, legalábbis én nem ismertem őket. Mikor kiderültünk egymásnak, rengeteg gondolat cikázott a fejemben egyszerre, de amikor túllettünk rajta, megkönnyebbültem, és csak hagytam, hogy az egész átjárjon, nagyon kellemes érzés volt.

Van olyan esemény/pillanat, aminek a lebonyolításától előre féltek?

Konkrétan amitől így kollektíven, vagy akár egyenként így rettegnék, nincsen. Úgy gondolom, hogy minden akadályt meg fogjunk tudni ugrani közösen.

Mi volt a saját nullodban az a pillanat/érzés/hangulat, amit szeretnél, hogy a nulladikosaid is megéljenek?

Nulladikosként nekem a színházas volt, ami nagyon magával ragadott. Az a lelkesedés, amit a karaktereken láttam, nem is beszélve a műsorvezetőkről. Pongrácz Samu volt Joker, és az az energia, amit benne láttam, mindig is lenyűgözött, illetve még a Kerekes volt az, ami nagyon mélyen megérintett, és azóta is nagyon jó emlékként gondolok vissza rá.

Van olyan agg, akihez nagyon közel állsz, vagy akire felnézel? Ki az, és miért?

Szerintem ez a valaki Kanizsai Péter lenne, akivel még akkor is jóban voltunk, amikor ide járt, még a régi mintás berzsenyis pulcsiját is nekem adta, illetve a pályázatom megírásában is rengeteget segített, amit innen is nagyon köszönök neki.

Ha idén pályáznál, maradnál a segítő szerepnél?

Vámos Danitól hallottam sokszor, hogy biztosan EB leszek, és kitaláltam, hogy akkor idén csopvez leszek, és szeretnék vele csopizni, hogy eltereljem magamról a gyanút. Mondogatta is, hogy ezt biztos csak azért mondom, hogy ne bukjak le, de mondtam neki, hogy olyan okos nem lennék, hogy ilyet kitaláljak (nevet), de mindenképpen maradnék a segítőségnél.

Gondolkodtatok rajta, hogy írtok saját hívózenét?

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy bennem ez egy futó gondolat erejéig nem fordult meg, de ez csak egy kósza ötlet volt, először mindenképpen próbálunk találni, de bármi előfordulhat.

Van valamilyen ,,különleges képességed”?

Nem tudom, mennyire számít annak, de tudom csak az egyik szemöldökömet mozgatni. (megmutatja, nevet).

Mi a kedvenc menzás kajád?

Hirtelen a tejbegríz jutott eszembe, szigorúan NEM összekeverve!

Mit üzensz a berzsenyiseknek?

Pályázzatok nullba, mert egy nagyon jó dolog!

Zoltán

Author: Zoltán

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

2024 NagyEb interjú - Hanga

Hogyan kértek fel? Ki kért fel? Engem egy vasárnapi napon kért fel Nati, és úgy történt, hogy éppen...

Folytatás

2024 KisEb interjú - Döme

Hogy történt a felkérésed? Egy átlagos hétvégén a nyaralónkban voltunk, amikor nagypapámtól kaptam...

Folytatás