NYÍLT NAP ~ 1, 5. rész

Nyílt napi kisfilm premier

2022. január 5-én, szerda este 19:00-kor tartjuk a Nyílt napi kisfilm premierjét! A Media Berzsenyi YouTube csatornán lesz elérhető.

A kisfilmben berzsenyis diákok válaszolnak az iskolaújság által feltett három kérdésre:

''* Mi az a három asszociáció, ami először eszedbe jut a Berzsenyiről?

  • Mit szeretsz a legjobban a Berzsenyiben?
  • Miért ajánlanád az idejelentkezőknek a Berzsenyit?''

Nyílt nap hiányában szerettük volna elhozni a kedves hatodikosoknak, nyolcadikosoknak és szüleiknek az iskolánk hangulatát – reméljük, kárpótolja majd őket az elmulasztott, élőben szerzett tapasztalatokért!

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

IDÖK- vita beszámoló 2023

A tavalyinál jóval jelentősebb létszámú néző jelent meg az idei IDÖK választási vita megtekintésére. A választáson öt párt indult, név szerint a SütIdök (Szabó Laura, Kárpáti Zoltán, Csűrös Csenge), a Sídök (Karácsonyi Lilla, Fuisz Gergő, Boutros Kira), a TubIdök (Funtig Regina, Sárosy B. Géza, Simon Gáspár), a VállalkozóIdök (Csamangó Barnabás, Hegedüs Botond, Molnár Zétény) és a TakIdök (Svékus Ádám, Varga Ábel). A vitát a hagyományokhoz híven az aktuálisan regnáló párt vezette le. Az összefoglalót készítette: Dabis Áron

Folytatás

2021-2022 Erasmus program ~ vendégcikk

Az iskola nyelvtanárai által tavaly elnyert pályázat következtében az idei tanévben két utazásra is sor került az Erasmus programban résztvevő iskolák között. Ősszel portugál diákok látogattak el egy hétre a berzsenyisekhez, tavasszal pedig a mi iskolánk diákjai utazhattak el Portugáliába. A programban résztvevő Migály Mercédesz és Németh Hunor Gergő beszámolóit olvashatjátok őszi és tavaszi kalandjaikról!:))

Folytatás