UTÓLAGOS KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS - NONSTOP 2016

Első kérdésünk meglehetősen egyszerű: Beváltotta-e az idei NonStop az emberek elvárásait? Nos, hogy mennyire meglepő az eredmény, az az olvasó megítélésétől függ. Alapjában véve egy pozitív dolog, hogy az emberek nagy részének hasonló elvárásai voltak előzetesen, mint ami megvalósult, azonban meglehetősen nagy az ellentábor, ami bizonyos vélemények szerint még aggodalomra is okot adhat (az idei és a következő szervezőbrigád számára).

Kitértünk arra is, hogy a szervezett (vagy spontán) programok közül melyekkel töltötték el a legtöbb időt a résztvevők. A sportok (ezalatt egyaránt értjük a játékot és a meccsek nézését) természetesen egyértelmű győzelmet arattak – ez valahol megnyugtató. Feltűnően népszerű volt emellett a szumóbirkózás – mint a szervezett programok legnagyobb számban látogatott képviselője − és a talkshow, melyet több szempontból is inkább spontánnak neveznénk. Gulyás Márton – az idei év egyetlen meghívott vendége, előadója – egyrészt osztatlan sikert aratott hallgatósága körében, másrészt a megkérdezettek jelentős része az ő előadását tartja az este legtöbb időt és figyelmet igénylő programjának.

Megkérdeztük továbbá, hogy válaszadóink addig maradtak-e a programon, ameddig eredetileg tervezték. Jelen diagramunk nem vesz figyelembe olyan eshetőségeket, mint például, hogy a megkérdezettek eleve úgy tervezték, hogy kapuzáráskor hazamennek, és nem vették rá őket az események, hogy maradjanak, vagy esetleg nem akartak hazamenni, de rajtuk kívül álló okok miatt mégis így kellett dönteniük.

A felméréseket Sallér Eszter és Drigán Katalin készítették.

Nagy Hajnalka Eszter

Author: Nagy Hajnalka Eszter

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

ELSŐS BEMUTATKOZÓ

Kíváncsi vagy hogyan élte át egy kilencedikes az elsős bemutatkozójukat? És hogy ezt hogyan látta kívülről már egy tapasztalt? Hevesi Róza és Varga Bálint cikke ezt fogja nyújtani neked.

Folytatás

NÉPMESE NAPJA '22

Boszorkány, parazsat evő paripa, hegedűből kipattanó királylány, békává változott királyfi na meg...

Folytatás