2022. március ~ tüntetés a tanárokért

Március 16-ától kezdve sztrájkolnak a tanárok az országban, a Berzsenyi tanárai közül is nagyon sokan részt vesznek benne.

A tanulók pedig ezen a napon egy tüntetés keretében álltak ki a tanáraikért – a Berzsenyi diákjai sem voltak ez alól kivételek, a Hősök teréről induló menet tagjaként vették ki részüket a szolidaritásból.

Mivel rengetegen jöttek el, a különböző iskolák tanulói össze-vissza keveredtek, így a berzsenyisek sem teljesen maradtak egy kupacban – azért egy-egy alkalommal sikerült egyszerre több berzsóst lefotózni, levideózni, az összevadászott képeket ebben az albumban találjátok. Ez még nem az egész gyűjtemény, hamarosan több fotóval is szolgálhatunk – illetve, ha Te is készítettél jó képeket, nyugodtan küldd el a szerkesztőségnek, szívesen fogadjuk!:))

Egy kis történelem…: amikor 2016-ban szintén volt egy nagyobb megmozdulás ebben az ügyben, a berzsós diákok akkor is kiálltak tanáraikért – a Berzsenyi’s cikkjeinek archiválása közben akadtunk rá a “What are you kockásing here?!” című cikkre; a linket itt találjátok.

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

2021-2022 Erasmus program ~ vendégcikk

Az iskola nyelvtanárai által tavaly elnyert pályázat következtében az idei tanévben két utazásra is sor került az Erasmus programban résztvevő iskolák között. Ősszel portugál diákok látogattak el egy hétre a berzsenyisekhez, tavasszal pedig a mi iskolánk diákjai utazhattak el Portugáliába. A programban résztvevő Migály Mercédesz és Németh Hunor Gergő beszámolóit olvashatjátok őszi és tavaszi kalandjaikról!:))

Folytatás

A régi az új? ~ Berzsenyis pulcsik mintája

Az idei, "új" berzsós pulcsik mintája talán nem is olyan új? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz az idei évben elindult berzsenyis pulcsik mintáinak eredetéről!

Folytatás