BERZSENYIS ZSENGÉK - PÁLYÁZAT

Itt a lehetőség, pályázz a Berzsenyis zsengék című pályázatunkra! Bármilyen műfajban pályázhatsz, tartalmi megkötés nincs. A legjobb művek kikerülnek az újság oldalára, és a Berzsenyisek ide csoportban cikként fogjuk megosztani. Ha prózai művel pályázol, az írás terjedelme ne haladja meg a 3000 szót! (Ez nagyjából öt oldalnak felel meg 11-es betűmérettel írva.)

Hogyan pályázhatok? A pályaműveket a berzsenyi.ujsag@gmail.com címre várjuk. A levél tárgyában tüntesd fel a pályázat nevét, illetve a dokumentum címébe írd oda a neved, osztályod, és a dokumentum végére az email címed, hogy vissza tudjunk jelezni. A munkákat az őszi szünet előtti utolsó napig (2019. 10. 25. 23:59) van lehetőséged elküldeni, az ezután küldött pályázatokat nem tudjuk elfogadni. A zsűri tagjai a szerkesztőségből kerülnek ki, és a legígéretesebb írások fognak megjelenni, műfajtól függetlenül. A pályázat célja nem a verseny, hanem hogy megcsillogtathassa magát a tehetség. Ha további kérdésetek van, azt feltehetitek Facebook- illetve Instagram-oldalunkon.

Találkozzunk a Zsengék című cikksorozatban!

Falucskai Veronika, főszerkesztő

Falucskai Veronika

Author: Falucskai Veronika

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

100 SZÓBAN BERZSENYI - PÁLYÁZAT

Pályázz! Neked mit jelent a Berzsenyi?

Folytatás

III. GLOBÁLIS KLÍMASZTRÁJK - BESZÁMOLÓ

A klímaváltozás testközelből fenyegeti a generációnkat, és ez a politikai színtéren is vita tárgya lett. Az elmúlt időszakban az internet felrobbant a környezetvédelemmel és annak fontosságával kapcsolatban.

Folytatás