BERZSENYIS ZSENGÉK - PÁLYÁZAT

Itt a lehetőség, pályázz a Berzsenyis zsengék című pályázatunkra! Bármilyen műfajban pályázhatsz, tartalmi megkötés nincs. A legjobb művek kikerülnek az újság oldalára, és a Berzsenyisek ide csoportban cikként fogjuk megosztani. Ha prózai művel pályázol, az írás terjedelme ne haladja meg a 3000 szót! (Ez nagyjából öt oldalnak felel meg 11-es betűmérettel írva.)

Hogyan pályázhatok? A pályaműveket a berzsenyi.ujsag@gmail.com címre várjuk. A levél tárgyában tüntesd fel a pályázat nevét, illetve a dokumentum címébe írd oda a neved, osztályod, és a dokumentum végére az email címed, hogy vissza tudjunk jelezni. A munkákat az őszi szünet előtti utolsó napig (2019. 10. 25. 23:59) van lehetőséged elküldeni, az ezután küldött pályázatokat nem tudjuk elfogadni. A zsűri tagjai a szerkesztőségből kerülnek ki, és a legígéretesebb írások fognak megjelenni, műfajtól függetlenül. A pályázat célja nem a verseny, hanem hogy megcsillogtathassa magát a tehetség. Ha további kérdésetek van, azt feltehetitek Facebook- illetve Instagram-oldalunkon.

Találkozzunk a Zsengék című cikksorozatban!

Falucskai Veronika, főszerkesztő

Falucskai Veronika

Author: Falucskai Veronika

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

IDÖK- vita beszámoló 2023

A tavalyinál jóval jelentősebb létszámú néző jelent meg az idei IDÖK választási vita megtekintésére. A választáson öt párt indult, név szerint a SütIdök (Szabó Laura, Kárpáti Zoltán, Csűrös Csenge), a Sídök (Karácsonyi Lilla, Fuisz Gergő, Boutros Kira), a TubIdök (Funtig Regina, Sárosy B. Géza, Simon Gáspár), a VállalkozóIdök (Csamangó Barnabás, Hegedüs Botond, Molnár Zétény) és a TakIdök (Svékus Ádám, Varga Ábel). A vitát a hagyományokhoz híven az aktuálisan regnáló párt vezette le. Az összefoglalót készítette: Dabis Áron

Folytatás

2021-2022 Erasmus program ~ vendégcikk

Az iskola nyelvtanárai által tavaly elnyert pályázat következtében az idei tanévben két utazásra is sor került az Erasmus programban résztvevő iskolák között. Ősszel portugál diákok látogattak el egy hétre a berzsenyisekhez, tavasszal pedig a mi iskolánk diákjai utazhattak el Portugáliába. A programban résztvevő Migály Mercédesz és Németh Hunor Gergő beszámolóit olvashatjátok őszi és tavaszi kalandjaikról!:))

Folytatás