Elsős köszöntő

Kedves újonnan jött diáktársaink!

Köszöntünk titeket a Berzsenyiben! Immár lassan a negyedik hetet tapossátok nálunk, és bár a Nulltábor emléke még élének él bennetek, ezt kezdi felváltani a Berzsenyi mindennapjainak változatossága, és a rengeteg új arc, akikkel meg fogtok ismerkedni ebben a négy, vagy éppen hat évben. Hogy pontosan mire számíthattok az új iskolátokban? Ez olyan kérdés, amit nem hivatott egy újságcikk megválaszolni, hiszen mindenkinek más fontos. Mint főszerkesztő, egyet ígérhetek: az iskolaújság segítségével minél inkább azon leszünk, hogy ne csak sodródjatok az eseményekkel, hanem tudjátok is, mi sodort el ennyire!

Egy új iskola egyszerre ijesztő és érdekes; kívánom mindanyiótoknak, hogy a következő években ne szenvedjetek hiányt barátokban, ötösökben, és aprópénzben, amit a Túró Rudi- automata benyel. Fedezzétek fel ezt a közösséget, találjátok meg a helyeteket, és bár a gimnázium nem a világ, de annak egy lekicsinyített mása. Találjátok meg a ti közösségetek, találjátok meg, kik akartok lenni! Erre tökéletes hely ez a sokszínű és befogadó gimnázium, amely közösségnek immár Te is részese vagy.

Sok sikert és élményekben gazdag első berzsenyis tanévet kíván a Szerkesztőség

Falucskai Veronika

Author: Falucskai Veronika

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

IDÖK- vita beszámoló 2023

A tavalyinál jóval jelentősebb létszámú néző jelent meg az idei IDÖK választási vita megtekintésére. A választáson öt párt indult, név szerint a SütIdök (Szabó Laura, Kárpáti Zoltán, Csűrös Csenge), a Sídök (Karácsonyi Lilla, Fuisz Gergő, Boutros Kira), a TubIdök (Funtig Regina, Sárosy B. Géza, Simon Gáspár), a VállalkozóIdök (Csamangó Barnabás, Hegedüs Botond, Molnár Zétény) és a TakIdök (Svékus Ádám, Varga Ábel). A vitát a hagyományokhoz híven az aktuálisan regnáló párt vezette le. Az összefoglalót készítette: Dabis Áron

Folytatás

2021-2022 Erasmus program ~ vendégcikk

Az iskola nyelvtanárai által tavaly elnyert pályázat következtében az idei tanévben két utazásra is sor került az Erasmus programban résztvevő iskolák között. Ősszel portugál diákok látogattak el egy hétre a berzsenyisekhez, tavasszal pedig a mi iskolánk diákjai utazhattak el Portugáliába. A programban résztvevő Migály Mercédesz és Németh Hunor Gergő beszámolóit olvashatjátok őszi és tavaszi kalandjaikról!:))

Folytatás