Elsős köszöntő

Kedves újonnan jött diáktársaink!

Köszöntünk titeket a Berzsenyiben! Immár lassan a negyedik hetet tapossátok nálunk, és bár a Nulltábor emléke még élének él bennetek, ezt kezdi felváltani a Berzsenyi mindennapjainak változatossága, és a rengeteg új arc, akikkel meg fogtok ismerkedni ebben a négy, vagy éppen hat évben. Hogy pontosan mire számíthattok az új iskolátokban? Ez olyan kérdés, amit nem hivatott egy újságcikk megválaszolni, hiszen mindenkinek más fontos. Mint főszerkesztő, egyet ígérhetek: az iskolaújság segítségével minél inkább azon leszünk, hogy ne csak sodródjatok az eseményekkel, hanem tudjátok is, mi sodort el ennyire!

Egy új iskola egyszerre ijesztő és érdekes; kívánom mindanyiótoknak, hogy a következő években ne szenvedjetek hiányt barátokban, ötösökben, és aprópénzben, amit a Túró Rudi- automata benyel. Fedezzétek fel ezt a közösséget, találjátok meg a helyeteket, és bár a gimnázium nem a világ, de annak egy lekicsinyített mása. Találjátok meg a ti közösségetek, találjátok meg, kik akartok lenni! Erre tökéletes hely ez a sokszínű és befogadó gimnázium, amely közösségnek immár Te is részese vagy.

Sok sikert és élményekben gazdag első berzsenyis tanévet kíván a Szerkesztőség

Falucskai Veronika

Author: Falucskai Veronika

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

100 SZÓBAN BERZSENYI - PÁLYÁZAT

Pályázz! Neked mit jelent a Berzsenyi?

Folytatás

III. GLOBÁLIS KLÍMASZTRÁJK - BESZÁMOLÓ

A klímaváltozás testközelből fenyegeti a generációnkat, és ez a politikai színtéren is vita tárgya lett. Az elmúlt időszakban az internet felrobbant a környezetvédelemmel és annak fontosságával kapcsolatban.

Folytatás