EZEN A HÉTEN A FILMKLUBBAN

Frank különös lelki betegsége miatt 10 éves kora óta minden egyes percben a fején viseli a papírmaséból készült maszkját. Így, a sisakkal együtt frontembere a Soronprfbs nevű zenekarnak, ami a határtalan kreativitásra és a tökéletes hangzásra épül, ám sajátos zenéjük miatt nem hallgatja őket lényegében senki. Jon − egy fiú, akinek az álma, hogy nagy és sikeres zenész legyen − egy véletlen folytán csatlakozik a bandához, de a sikerről alkotott képe nem biztos, hogy összeegyeztethető a banda gondolkodásmódjával.

A 2014-es brit film, Michael Fassbender tökéletes alakításával (amit úgy tud nyújtani, hogy soha nem látszik az arca), nem akármilyen üzenettel és nem kevés kibányászható tartalommal van tele. Új látásmóddal ragadja meg a kreativitás és a siker fogalmát, tanít minket a tehetség és a szorgalom örök dilemmájáról, miközben természetesen nem felejt el minket alaposan megnevettetni. Minden szempontból különleges film.

A szokásos ingyen popcornnal együtt csütörtökön, 15:00-tól a vetítőben. Gyere el, jobb, mint a döglődés.

Nagy Hajnalka Eszter

Author: Nagy Hajnalka Eszter

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

Anjouk ~ Könyvajánló

Bíró Szabolcs napjaink egyik legismertebb hazai szerzője, főként magyar történelmi regényeket ír. Legsikeresebb sorozatát, a mára már hét részt magába foglaló Anjoukat fogom ajánlani Nektek ebben a cikkben.

Folytatás

Szentjánosbogár lányok - sorozat vs. könyv

Ha egy könyv megfilmesítésre kerül, gyakran felteszik utána a kérdést: melyik a jobb? Melyik tetszett jobban? Szentjánosbogár lányok - sorozat- és könyvajánló.

Folytatás