ELINDULT IDÉN IS A BERZSENYI_S

Elindult idén is a Berzsenyi's!

Berzsenyisek!

Beindult az online iskolaújság! Természetesen maradnak a klasszikus és más kedvelt témák is, mint például az EB-interjúk, különféle közvélemény-kutatások, beszélgetések berzsenyis diákokkal, rendkívüli eseményekről készült beszámolóink, ajánlók, kritikák, továbbá az iskolai közélettel foglalkozó, az IDÖK-kel és annak munkájával kapcsolatos cikkeink. Ha van egy jó ötleted, voltál valahol, és erről beszámolnál, olvastál, láttál valami izgalmasat, esetleg tudsz valami érdekes történetet, jelentkezz! Idén több újítást is tervezünk, például a videóinterjúkat. Részletek hamarosan!

Ha videót készítesz, fényképezel, írtál valamit, amit szívesen megosztanál másokkal, akkor írj nekünk Facebookon, vagy a berzsenyi.ujsag@gmail.com címre, esetleg keress fel minket személyesen!

Ha szívesen lennél szerkesztőségi tag, videós munkatárs, vágó, riporter, jelentkezz!

Főszerkesztő:

Károly Kornél

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

A régi az új? ~ Berzsenyis pulcsik mintája

Az idei, "új" berzsós pulcsik mintája talán nem is olyan új? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz az idei évben elindult berzsenyis pulcsik mintáinak eredetéről!

Folytatás

2022. IDÖK-vita

A 2022-es IDÖK-elnöki vitáról Dabis Áron írt tudósítást. Az ebben a cikkben és az IDÖK-interjúkban felhasznált képek többségéért köszönet illeti Ürmös Martint!

Folytatás