ELINDULT IDÉN IS A BERZSENYI_S

Elindult idén is a Berzsenyi's!

Berzsenyisek!

Beindult az online iskolaújság! Természetesen maradnak a klasszikus és más kedvelt témák is, mint például az EB-interjúk, különféle közvélemény-kutatások, beszélgetések berzsenyis diákokkal, rendkívüli eseményekről készült beszámolóink, ajánlók, kritikák, továbbá az iskolai közélettel foglalkozó, az IDÖK-kel és annak munkájával kapcsolatos cikkeink. Ha van egy jó ötleted, voltál valahol, és erről beszámolnál, olvastál, láttál valami izgalmasat, esetleg tudsz valami érdekes történetet, jelentkezz! Idén több újítást is tervezünk, például a videóinterjúkat. Részletek hamarosan!

Ha videót készítesz, fényképezel, írtál valamit, amit szívesen megosztanál másokkal, akkor írj nekünk Facebookon, vagy a berzsenyi.ujsag@gmail.com címre, esetleg keress fel minket személyesen!

Ha szívesen lennél szerkesztőségi tag, videós munkatárs, vágó, riporter, jelentkezz!

Főszerkesztő:

Károly Kornél

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

2021-2022 Erasmus program ~ vendégcikk

Az iskola nyelvtanárai által tavaly elnyert pályázat következtében az idei tanévben két utazásra is sor került az Erasmus programban résztvevő iskolák között. Ősszel portugál diákok látogattak el egy hétre a berzsenyisekhez, tavasszal pedig a mi iskolánk diákjai utazhattak el Portugáliába. A programban résztvevő Migály Mercédesz és Németh Hunor Gergő beszámolóit olvashatjátok őszi és tavaszi kalandjaikról!:))

Folytatás

A régi az új? ~ Berzsenyis pulcsik mintája

Az idei, "új" berzsós pulcsik mintája talán nem is olyan új? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz az idei évben elindult berzsenyis pulcsik mintáinak eredetéről!

Folytatás