NAGYEB 2017 - AZ UTOLSÓ INTERJÚ

Majdnem egy hónap telt el a NagyNull tábor óta, de az előkészületek már egy évvel korábban megkezdődtek. A 2017-es NagyEB-ket kérdeztük a közös munkáról, a táborról és a legjobb élményeikről. Utolsó interjú!

A kezdetek kezdetén is gördülékenyen ment minden, vagy kellett idő az összeszokáshoz, a teljes együttműködés kialakulásához?

Blans: Ilyen szempontból mi nagyon szerencsések vagyunk, már az első pillanattól megtaláltuk a közös hangot, és imádtuk egymást, ez azóta sem változott. Nyilván voltak dolgok, amelyekben nem értettünk egyet, de egyszer sem veszekedtünk.

Betti: Nagyon gyorsan megtaláltuk az összhangot, és már a kiderülés előtt nagyon összeszoktunk.

Balázs: Szerintem már ez elején is hatékonyan dolgoztunk együtt, és ez az idő múltával csak jobb lett.

Hogyan éltétek meg ezt az évet, az EB-teendőket és a Nagynullt?

Betti: Óriási élmény volt, és kihívás is egyben. De megbirkóztunk együtt mindennel, és közben nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Visszanézve pedig minden megérte, hogy láthassuk a táborban a vidám arcokat!

Balázs: Semmit nem tudok hozzá hasonlítani. Ennél kielégítőbb válaszom nincs, egy elég hosszú és élményekben gazdag éven vagyunk túl.

Blans: Nagyon élveztem, elég sok munka volt vele, néha kicsit idegileg is megterhelő, de a NagyNull zseniális volt. Imádtam az egészet és nagyon jó érzés, amikor a kilencedikesektől hallom vissza, hogy mennyire élvezték.

Visszatekintve van olyan dolog, amit esetleg máshogy csinálnátok?

Blans: A vécépapír-fight. Meg nyáron picit elcsúsztunk az idővel.

Balázs: Nem is egy...

Betti: Rengeteg! De erről csak annyit, hogy EB-nek senki nem születik, félig-meddig közben kell beletanulni mindenbe.

Mi volt a legviccesebb, valamint a legmeghatóbb élményetek?

Betti: Vicces emlék jó sok van, például tábor előtti hetekben a táncpróbák, amiket végignevettünk. A legmeghatóbb nekem biztos a Kerekes, meg az az előtti nap a kis utalgatásokkal, hogy többet már nem járok ide. És az elköszönés a Déliben sem volt semmi.

Balázs: Az éjszakai happening előtt úgy alakult, hogy az egész tábor előtt kellett egyedül beszélnem. Ez elég komikusra sikeredett, de a hangulat nem engedte meg, hogy bárki nevessen. Mindenki néma csendben ült, és csak rám figyelt.

Blans: Nagyon megható volt a tábori közös éneklés, illetve hogy múlt héten bementem a rajzterembe, ahol a kilencedikesek rajzolás közben éppen a hívózenét hallgatták. A legviccesebb meg az volt talán, amikor éjszakainál nem jöttek időben Bettiék, Balázs pedig egy elég vicces rögtönzött szöveget mondott, ahol teljesen összekavarta a sztorit, én meg nem tudtam megszólalni, mert nem maradt semmi hangom a kiabálás miatt.

Mit tanácsolnátok az utódaitoknak, illetve mit üzennétek a kilencedikeseknek?

Blans: Az utódoknak annyit, hogy tényleg ne hagyjanak semmit se az utolsó pillanatra, és hogy néha álljanak meg a kirándulásokon és a táborban, és élvezzék az érzést, hogy ezt ők szervezték. A kilencedikeseknek meg üzenem, hogy szerintem szuperek voltak ők is és hogy PÁLYAZZANAK, élvezzék ki ezt a négy évet itt! Mert nagyon-nagyon jó lesz!

Betti: Az utódainknak: kitartás, mindenből hozzák ki a legjobbat, és főként szeressék egymást, mert az sok mindent megkönnyít! A kilencedikeseknek annyit, hogy használják ki ezt a négy évet, mert hamar eltelik, és ha tehetik, pályázzanak szervezőnek, mert életre szóló élmény! :)

Balázs: Sok sikert a következő évhez! A kilencedikeseknek: Nem kell tőlünk félni, tizenegyedikes vagyok, csak két év van köztünk.

Köszönjük az interjút! K.L.

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

Juhász Anna interjú

Átlagosan napi hány diák látogatja meg a tanárnőt ? Ma már a legtöbben nem személyesen látogatnak...

Folytatás

Bánó Tamás Barnabás interjú

Bánó Tamás Barnabás Tanár Úr beszél szakmai karrieréről, kedvenc zenéiről, elfoglaltságairól és még néhány témáról. Interjút készítő: Kolláth Áron

Folytatás