FELHÍVÁS

Berzsenyisek!

Beindult az online iskolaújság! Természetesen maradnak a klasszikus és más kedvelt témák is, mint például az EB-interjúk, különféle közvélemény-kutatások, beszélgetések berzsenyis diákokkal, rendkívüli eseményekről készült beszámolóink, ajánlók, kritikák. De új, állandóan frissülő rovatokkal is készülünk, ilyenek lesznek például a Berzsenyi Food, a Heti zene és a Filmklub-beharangozók, továbbá az iskolai közélettel foglalkozó, az IDÖK-kel és annak munkájával kapcsolatos cikkeink.

Ha van egy jó ötleted, voltál valahol, és erről beszámolnál, olvastál, láttál valami izgalmasat, esetleg tudsz valami érdekes történetet, jelentkezz!

Ha videót készítesz, fényképezel, írtál valamit, amit szívesen megosztanál másokkal, akkor írj nekünk Facebookon, vagy a berzsenyi.ujsag@gmail.com címre, esetleg keress fel minket személyesen! Ha szívesen lennél szerkesztőségi tag, állandó szerző, tudósító, vagy ha igazi nyelvtanőrült vagy, szívesen látunk a csapatunkban!Főszerkesztő:

Mélyi Márti (12.A)Szerkesztők:

Csontos Bogi (10.A)

Károly Kornél (10.A)

Krajnyák Luca (10.D)

Kovács AnnaSára (10.D)

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

100 SZÓBAN BERZSENYI - PÁLYÁZAT

Pályázz! Neked mit jelent a Berzsenyi?

Folytatás

III. GLOBÁLIS KLÍMASZTRÁJK - BESZÁMOLÓ

A klímaváltozás testközelből fenyegeti a generációnkat, és ez a politikai színtéren is vita tárgya lett. Az elmúlt időszakban az internet felrobbant a környezetvédelemmel és annak fontosságával kapcsolatban.

Folytatás