SZMUTKA CINTI INTERJÚ

Szmutka Cintit (12.A) kérdeztük a Miss Universe Hungary szépségverseny döntőjéről, mert iskolánk tanulója is bejutott Magyarország 16 legszebb lánya közé. (Illetve Magyarország legszebb 15 lánya közé, mert a 16. az egyenes ágon továbbjutott Felvidék Szépe volt.) Néhány rövid kérdést tettünk fel neki a versennyel kapcsolatban.



Mélyi Márti: Miért döntöttél úgy, hogy jelentkezel?

Szmutka Cinti: Tulajdonképpen nem szerettem volna már idén jelentkezni, mert az érettségivel nehéz lett volna összeegyeztetni, fogalmam sem volt, hogy mikor lesz a verseny, ha például csak márciusban, akkor biztosan nem mentem volna el. Azért jelentkeztem mégis, mert áprilisban már betöltöttem a 18-at (a versenyben 18–26 éves korig lehet részt venni), és annyiszor láttam a reklámot a tévében, hogy gondoltam, megpróbálom. Aztán teljesen el is feledkeztem róla, hogy online jelentkeztem, ráadásul a telefonszámom is megváltozott azóta, így aztán amikor pénteken írtak, hogy hetek óta hívogatnak, de jó lenne, ha elmennék holnap a castingra, akkor úgy gondoltam, hogy miért is ne? Úgy álltam hozzá, hogy lesz, ami lesz, aznap este még elmentem bulizni, és másnap az esélytelenek nyugalmával álltam hozzá a dologhoz, és beválogattak, a behívott 100 lány közül a „15 legszebb” közé.

M.M.: Mit adott neked a verseny?

Sz.C.: Sosem gondoltam volna, hogy bekerülök a 16-ba, nagyon élveztem, és hatalmas élmény volt. Sok új emberrel megismerkedtem (részint a sok szereplés miatt), stylistokkal, sminkesekkel, fotósokkal – és valaki munkát ajánlott Miamiban.

M.M.: A jövőben ilyesmivel szeretnél foglalkozni?

Sz.C.: Nem akarok csak ezzel foglalkozni, persze ha van rá lehetőségem, akkor szívesen csinálom. Egyetemre szeretnék menni, le szeretnék diplomázni, ezek most a valódi terveim. Emberekkel szeretnék foglalkozni, érdekel a társadalomtudomány, a szociológia.



M.M.: Milyen volt a légkör?

Sz.C.: Hát, nem könnyű 15 lánnyal összezárva lenni napokig . Persze volt rivalizálás a versenyzők között, de szereztem igazán jó barátnőket is.

M.M.: Elindulnál még egyszer a versenyen?

Sz.C.: Elvileg jövőre még nem jelentkezhetnék, de két év múlva már igen. Jó volt, de elég volt. Nagy élmény komoly tapasztalatokkal, de most úgy gondolom, hogy nem jelentkeznék még egyszer.

Köszönöm szépen.

Képek forrása: instagram.com

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

Juhász Anna interjú

Átlagosan napi hány diák látogatja meg a tanárnőt ? Ma már a legtöbben nem személyesen látogatnak...

Folytatás

Bánó Tamás Barnabás interjú

Bánó Tamás Barnabás Tanár Úr beszél szakmai karrieréről, kedvenc zenéiről, elfoglaltságairól és még néhány témáról. Interjút készítő: Kolláth Áron

Folytatás