Szalagavató - mini riport

Bár tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt, idén szerencsére volt lehetőségünk, hogy decemberben megtarthassuk a szalagavatót. A helyszín idén is a Ludovika Sportcsarnok volt, ide érkeztek már délelőtt a végzősök és a szervezők egyaránt. A délelőtti főpróbák után délután ötkor pedig meg is kezdődött a szalagavató.

A műsor az Igazgatónő köszöntője után az osztályok szalagtűzésével folytatódott, ahol a régi berzsenyis hagyomány szerint a tizenegyedikesek tűzték fel a szalagot a végzősökre. Ezután az osztályok bemutatták osztálytáncaikat és -videóikat, sok érzelmes és vicces pillanatot okozva ezzel a nézőközönségnek is.

A legutolsó osztályvideót követően egy buzogány előadást láthattunk. Ezt követően elérkezett az est fénypontja, az évfolyamkeringő, ahol a végzősök gyönyörű táncukkal csaltak könnyeket az emberek szemébe.

Szabó Orsi

Szabó Orsolya

Author: Szabó Orsolya

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

Non-stop riport

Április 8-án került megrendezésre a Non-stop, amely hatalmas sikert aratott. Ebben a cikkben arról mesélünk, mi is történt aznap, illetve bemutatjuk, mi a berzsenyisek véleménye az eseményről.

Folytatás

Valentin-nap és Farsangi hét a Berzsóban

Mint minden évben, idén is eljött a február, és elhozta nekünk a Valentin-napot és a farsangot – ebben a cikkben megmutatjuk, a berzsenyisek miként ünnepelték meg őket. A cikkben a héten készült képek mellett berzsenyisek véleményét is találjátok.

Folytatás