Szalagavató - mini riport

Bár tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt, idén szerencsére volt lehetőségünk, hogy decemberben megtarthassuk a szalagavatót. A helyszín idén is a Ludovika Sportcsarnok volt, ide érkeztek már délelőtt a végzősök és a szervezők egyaránt. A délelőtti főpróbák után délután ötkor pedig meg is kezdődött a szalagavató.

A műsor az Igazgatónő köszöntője után az osztályok szalagtűzésével folytatódott, ahol a régi berzsenyis hagyomány szerint a tizenegyedikesek tűzték fel a szalagot a végzősökre. Ezután az osztályok bemutatták osztálytáncaikat és -videóikat, sok érzelmes és vicces pillanatot okozva ezzel a nézőközönségnek is.

A legutolsó osztályvideót követően egy buzogány előadást láthattunk. Ezt követően elérkezett az est fénypontja, az évfolyamkeringő, ahol a végzősök gyönyörű táncukkal csaltak könnyeket az emberek szemébe.

Szabó Orsi

Szabó Orsolya

Author: Szabó Orsolya

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

ELSŐS BEMUTATKOZÓ

Kíváncsi vagy hogyan élte át egy kilencedikes az elsős bemutatkozójukat? És hogy ezt hogyan látta kívülről már egy tapasztalt? Hevesi Róza és Varga Bálint cikke ezt fogja nyújtani neked.

Folytatás

NÉPMESE NAPJA '22

Boszorkány, parazsat evő paripa, hegedűből kipattanó királylány, békává változott királyfi na meg...

Folytatás