100 SZÓBAN BERZSENYI - PÁLYÁZAT

100 szóban Berzsenyi

Idén nem lesznek nyílt napok, a Berzsenyi iránt érdeklődők nem látogathatják meg iskolánkat. Mi viszont így is szeretnénk bemutatni nekik a BDG-t – méghozzá 100 szavas írásokban.

Ha szeretnéd elmondani, mit jelent neked a Berzsenyi, eszedbe jutott egy izgalmas történet, amely szerinted jól bemutatja az iskola hangulatát és szellemiségét, azt, hogy miért olyan jó ide járni, és amit szívesen megosztanál a jelenlegi, a volt és a leendő berzsósokkal, itt az idő!

Írd le legfeljebb 100 szóban.

A műfaj kötetlen – verset, prózát, bármit alkothatsz.

A legjobb 10 írás megjelenik a nyílt napos különszámban, a többi pedig a Berzsenyi’s honlapjára kerül föl.

Az írásokat a berzsenyi.ujsag@gmail.com címre várjuk. A levél tárgyában tüntesd fel a pályázat nevét (pl. “Berzsenyi 100 szóban”) illetve a dokumentumba írd bele a neved és az email címed, hogy vissza tudjunk jelezni.

A munkákat 2020. október 25. éjfélig van lehetőséged elküldeni, az ezután küldött pályázatokat nem tudjuk elfogadni.

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

III. GLOBÁLIS KLÍMASZTRÁJK - BESZÁMOLÓ

A klímaváltozás testközelből fenyegeti a generációnkat, és ez a politikai színtéren is vita tárgya lett. Az elmúlt időszakban az internet felrobbant a környezetvédelemmel és annak fontosságával kapcsolatban.

Folytatás

BERZSENYIS ZSENGÉK - PÁLYÁZAT

Van tehetséged az íráshoz? Szeretnéd kipróbálni magad? Mindig is arról álmodoztál, hogy egy írásod megjelenhessen egy újságban, amit egy egész iskola olvas?

Folytatás