100 SZÓBAN BERZSENYI - PÁLYÁZAT

100 szóban Berzsenyi

Idén nem lesznek nyílt napok, a Berzsenyi iránt érdeklődők nem látogathatják meg iskolánkat. Mi viszont így is szeretnénk bemutatni nekik a BDG-t – méghozzá 100 szavas írásokban.

Ha szeretnéd elmondani, mit jelent neked a Berzsenyi, eszedbe jutott egy izgalmas történet, amely szerinted jól bemutatja az iskola hangulatát és szellemiségét, azt, hogy miért olyan jó ide járni, és amit szívesen megosztanál a jelenlegi, a volt és a leendő berzsósokkal, itt az idő!

Írd le legfeljebb 100 szóban.

A műfaj kötetlen – verset, prózát, bármit alkothatsz.

A legjobb 10 írás megjelenik a nyílt napos különszámban, a többi pedig a Berzsenyi’s honlapjára kerül föl.

Az írásokat a berzsenyi.ujsag@gmail.com címre várjuk. A levél tárgyában tüntesd fel a pályázat nevét (pl. “Berzsenyi 100 szóban”) illetve a dokumentumba írd bele a neved és az email címed, hogy vissza tudjunk jelezni.

A munkákat 2020. október 25. éjfélig van lehetőséged elküldeni, az ezután küldött pályázatokat nem tudjuk elfogadni.

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

2021-2022 Erasmus program ~ vendégcikk

Az iskola nyelvtanárai által tavaly elnyert pályázat következtében az idei tanévben két utazásra is sor került az Erasmus programban résztvevő iskolák között. Ősszel portugál diákok látogattak el egy hétre a berzsenyisekhez, tavasszal pedig a mi iskolánk diákjai utazhattak el Portugáliába. A programban résztvevő Migály Mercédesz és Németh Hunor Gergő beszámolóit olvashatjátok őszi és tavaszi kalandjaikról!:))

Folytatás

A régi az új? ~ Berzsenyis pulcsik mintája

Az idei, "új" berzsós pulcsik mintája talán nem is olyan új? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz az idei évben elindult berzsenyis pulcsik mintáinak eredetéről!

Folytatás