Ezen a héten a Filmklubban

__ Amerika Kommandó: Világrendőrség__ Berzsenyis Diákfilmklub szakavatottaknak és szórakozni vágyóknak, törzsvendégeknek és csak néha betérő filmfogyasztóknak. Jó és Szórakoztató.

Minden csütörtökön 15 órától a Vetítőben.

Gary Johnsto n fiatal, feltörekvő Broadway-színész, akinek egyetlen célja, hogy színészként tökéleteset alkosson − egészen addig, amíg a musicalpremierje után felnem keresi egy ősz úriember, Spottswoode, hogy sorsfordító ajánlatot tegyen Garynek: csatlakozhat a Világkommandóhoz, és az emberiség javára fordíthatja színészi képességeit. Némi tépelődés után belemegy, hogy a csapat tagjává váljon; ebben nem kis szerepe van gyönyörű csapattársának, Lisának. Ha bárhol terrorveszély ütné fel rút fejét, a Világkommandó lecsap: egyként remeg terrorista és civil lakosság. Egy balul elsült akció azonban régi sebeket tép fel Garyben, és kiszáll a csapatból. A világot eközben minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti. Vajon időben eszmél fel hősünk? Hogyan bizonyíthatja be Spottswoode-nak, hogy a csapat újra bízhat benne? Ha kell, vajon Alec Baldwint (!) is le tudja játszani a színpadról? És vajon ki lehet a globális terror értelmi szerzője?

A hibátlan alkotás tökéletesen parodizálja a jelenlegi arrogáns amerikai világnézetet, a túlzott patriotizmust, és az egész akciófilmipart, miközben nem felejt el minket megnevettetni. Nem hiába választottuk a filmklub utolsó 2015-ös filmjének, ne hagyd ki!

A szokásos ingyen popcornnal együtt 15:00-kor a Vetítőben!

Fazakas Lőrinc

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment