ELINDUL AZ ONLINE ISKOLAÚJSÁG

ELINDUL AZ ONLINE ISKOLAÚJSÁG! Az idei évtől kizárólag online lesz elérhető a Berzsenyi's. Miért?Régóta gyanúsan hallgatott már az iskola nagy múltú lapja, a Berzsenyi's, a 2015/16-os tanévben még egy szám sem jelent meg. A háttérben azonban mindeddig munka zajlott, melynek eredményeképp most az iskolaújság vadonatúj felületén üdvözölhetünk benneteket. A szerkesztőségen és a tantestületen teljességgel kívülálló okok miatt az újság rendszeres megjelenése és megfelelő terjedelme veszélybe került, ezért úgy döntöttünk, az idei évtől digitális formában lesz elérhető a Berzsenyi's.

Annak ellenére, hogy ezáltal a nyomtatott sajtó számos előnyéről le kell mondanunk, rengeteg lehetőség nyílik meg előttünk, hiszen korlátlan mennyiségű képpel és folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezhetünk. Hamarosan megjelennek első cikkeink, reméljük, élvezetes és kellően informatív írásokkal szolgálhatunk a jövőben.

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

100 SZÓBAN BERZSENYI - PÁLYÁZAT

Pályázz! Neked mit jelent a Berzsenyi?

Folytatás

III. GLOBÁLIS KLÍMASZTRÁJK - BESZÁMOLÓ

A klímaváltozás testközelből fenyegeti a generációnkat, és ez a politikai színtéren is vita tárgya lett. Az elmúlt időszakban az internet felrobbant a környezetvédelemmel és annak fontosságával kapcsolatban.

Folytatás