ELINDUL AZ ONLINE ISKOLAÚJSÁG

ELINDUL AZ ONLINE ISKOLAÚJSÁG! Az idei évtől kizárólag online lesz elérhető a Berzsenyi's. Miért?



Régóta gyanúsan hallgatott már az iskola nagy múltú lapja, a Berzsenyi's, a 2015/16-os tanévben még egy szám sem jelent meg. A háttérben azonban mindeddig munka zajlott, melynek eredményeképp most az iskolaújság vadonatúj felületén üdvözölhetünk benneteket. A szerkesztőségen és a tantestületen teljességgel kívülálló okok miatt az újság rendszeres megjelenése és megfelelő terjedelme veszélybe került, ezért úgy döntöttünk, az idei évtől digitális formában lesz elérhető a Berzsenyi's.

Annak ellenére, hogy ezáltal a nyomtatott sajtó számos előnyéről le kell mondanunk, rengeteg lehetőség nyílik meg előttünk, hiszen korlátlan mennyiségű képpel és folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezhetünk. Hamarosan megjelennek első cikkeink, reméljük, élvezetes és kellően informatív írásokkal szolgálhatunk a jövőben.

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

IDÖK- vita beszámoló 2023

A tavalyinál jóval jelentősebb létszámú néző jelent meg az idei IDÖK választási vita megtekintésére. A választáson öt párt indult, név szerint a SütIdök (Szabó Laura, Kárpáti Zoltán, Csűrös Csenge), a Sídök (Karácsonyi Lilla, Fuisz Gergő, Boutros Kira), a TubIdök (Funtig Regina, Sárosy B. Géza, Simon Gáspár), a VállalkozóIdök (Csamangó Barnabás, Hegedüs Botond, Molnár Zétény) és a TakIdök (Svékus Ádám, Varga Ábel). A vitát a hagyományokhoz híven az aktuálisan regnáló párt vezette le. Az összefoglalót készítette: Dabis Áron

Folytatás

2021-2022 Erasmus program ~ vendégcikk

Az iskola nyelvtanárai által tavaly elnyert pályázat következtében az idei tanévben két utazásra is sor került az Erasmus programban résztvevő iskolák között. Ősszel portugál diákok látogattak el egy hétre a berzsenyisekhez, tavasszal pedig a mi iskolánk diákjai utazhattak el Portugáliába. A programban résztvevő Migály Mercédesz és Németh Hunor Gergő beszámolóit olvashatjátok őszi és tavaszi kalandjaikról!:))

Folytatás