BAB VILLÁMINTERJÚ

Miért pályáztok IDÖK elnökségnek?

BAB: Miután mi régóta együtt kritizáltuk a mindenkori IDÖK-öt, és összetartottunk aktuális ügyek véleményezésében, úgy érezzük, alkalmasak vagyunk a feladatra. Nem riadunk vissza iskolánk falain túl nyúló eseményeken hangot adni a berzsenyis véleménynek.

Miért nem áruljátok el, hogy kik vagytok?

BAB: Mert így a diákok a kampányidőszakban csak a tényeket látják, nem befolyásolja őket, hogy kik vagyunk. A vitán természetesen felfedjük magunkat, így akit meggyőzött a pályázatunk, de a vita után mégis úgy gondolná, hogy nem vagyunk alkalmasak a feladatra, az leadhassa a voksát a másik pártra.

Min szeretnétek változtatni? BAB: Az IDÖK elvesztette hitelességét a diákság körében. Jelenleg a Berzsenyisek legtöbbjének a fejében meg sem fordulna az az ötlet, hogy érdekeit a diákönkormányzat képviselje. Mi ezen szeretnénk változtatni és több felületet is szeretnénk biztosítani annak érdekében, hogy a mindenki tudja, hogy, mit tesz, vagy nem tesz az IDÖK.

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

Interjú Terjéki Ildikó tanárnővel

Az iskolaújság interjúsorozatában tanárokat kérünk, hogy meséljenek magukról, és arról, hogyan kerültek a Berzsenyibe. A huszonöt éve itt tanító Terjéki Ildikó tanárnőt Falucskai Veronika kérdezte.

Folytatás

Interjú Asztalos Éva tanárnővel

Az iskolaújság új interjúsorozatában arra kérjük a tanárokat, hogy beszéljenek magukról, meséljenek az idekerülésük hátteréről. Asztalos Éva tanárnőt Kanizsai Péter kérdezte.

Folytatás