BAB VILLÁMINTERJÚ

Miért pályáztok IDÖK elnökségnek?

BAB: Miután mi régóta együtt kritizáltuk a mindenkori IDÖK-öt, és összetartottunk aktuális ügyek véleményezésében, úgy érezzük, alkalmasak vagyunk a feladatra. Nem riadunk vissza iskolánk falain túl nyúló eseményeken hangot adni a berzsenyis véleménynek.

Miért nem áruljátok el, hogy kik vagytok?

BAB: Mert így a diákok a kampányidőszakban csak a tényeket látják, nem befolyásolja őket, hogy kik vagyunk. A vitán természetesen felfedjük magunkat, így akit meggyőzött a pályázatunk, de a vita után mégis úgy gondolná, hogy nem vagyunk alkalmasak a feladatra, az leadhassa a voksát a másik pártra.

Min szeretnétek változtatni? BAB: Az IDÖK elvesztette hitelességét a diákság körében. Jelenleg a Berzsenyisek legtöbbjének a fejében meg sem fordulna az az ötlet, hogy érdekeit a diákönkormányzat képviselje. Mi ezen szeretnénk változtatni és több felületet is szeretnénk biztosítani annak érdekében, hogy a mindenki tudja, hogy, mit tesz, vagy nem tesz az IDÖK.

Kuti Lilla Szabina

Author: Kuti Lilla Szabina

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachmentYou might also like

MacIDÖK interjú ~ 2022. IDÖK interjúk

A MacIDÖK tagjaival, Besze Zsolttal (11/C), Földesi Emmával (11/A) és Kocsis Nellivel (10/B) Kuti Lilla és Vidor Niki készített interjút.

Folytatás

PacsIDÖK interjú ~ 2022. IDÖK interjúk

A PacsIDÖK tagjaival, Bercsényi Zsomborral (10/D), Horváth Hannával (11/A) és O'Connor Patrickkal (11/D) Budai Anna készített interjút.

Folytatás