Top 5 film, amit érdemes megnézni év végéig a mozikban

2018 már így is bővelkedett mozifilmes felhozatalával, vegyük példának a nagyszerű szuperhősfilmet, a Bosszúállók: Végtelen háborút, a legjobb kémszéria hatodik részét, a Mission Impossible: Utóhatást, vagy épp a Queen sikertörténetének feldolgozását, a Bohém rapszódiát. Ennek ellenére még nem fogyott ki a megannyi lehetőség, és van mit remélni az év végéig, mert a december hónap nagyon sok jó filmet tartogat. Most ezekből gyűjtöttem ki ötöt, ami elég izgalmasnak tűnik, és érdemes megnézni a mozikban mondjuk egy jó kis baráti összejövetel alkalmából.

BÚÉK (premier: december 6.)

Kezdjük egy magyar filmmel, ami várhatóan egy igazi vicces, hangulatos vígjáték lesz! Pár barát szilveszterkor találkozót szervez, és azzal indítják be a bulit, hogy mindenkinek ki kell tenni az asztalra saját telefonját. Bárki megnézheti, hogy milyen hívások vagy üzenetek érkeznek a másik mobilkészülékére. Egy idő után elfajul a dolog, és egyre érdekesebb, izgalmasabb dolgok derülnek ki. Vajon mi lesz a végkifejlet?

Robin Hood (premier: december 6.)

Egy újabb Robin Hood-feldolgozás, reméljük, hogy remek lesz! A Taron Egerton főszereplésével elkészült filmtől csak jót várhatunk, hiszen minden adott ahhoz, hogy beüljünk a két órás filmre: jó színészek, epikus harci jelenetek és látványos mutatványok! A középkori kaland a véres küzdelmek mellett a romantika és a humor stílusait is felöleli, úgyhogy bárkinek tudom ajánlani ezt az akciófilmet.

Aquaman (premier: december 13.)

A DC Comics szuperhősmozija egy atlantiszi legendát mutat be, egy eddig még soha nem látott koncepcióban. Az Igazság ligájának új tagja most kap egy saját történetet, ráadásul a filmet a sikeres James Wan rendezi, úgyhogy nagy hibára vagy bukásra nem is kell számítani. Kicsit hosszú lesz a vetítés a maga 140 percével, de érdemes végignézni már csak a hihetetlen látványvilág miatt is… az ijesztő és jól meganimált vízi szörnyekről meg nem is beszélve!

Milliárdos fiúk klubja (premier: december 13.)

A népszerű fiatal színészek (Ansel Elgort és Taron Egerton), úgy tűnik, valami újat próbáltak ki, hiszen ezúttal hamar meggazdagodó, de felelőtlen és bevállalós fiúkat keltenek életre a mozivásznon. A pénz elvakít, ez pedig hibákhoz vezet… Valami ilyesmire akar kilyukadni a történet, és a srácok valóban hatalmas bajba kerülnek. Időközben felbukkan Kevin Spacey is, aki egy profi befektetőt alakít. Hogy mi sül ki ebből, azt nehéz kitalálni, mindenesetre izgalmas lesz, az biztos!

Ragadozó városok (premier: december 27.)

Egy nagyon érdekes képzetet alkottak a forgatókönyv írói (köztük Peter Jackson), miszerint egy apokaliptikus esemény miatt pusztul a világ. Az emberi civilizáció óriási mozgó városokat épített. A hatalmas járművek kegyetlenül vadásznak a kisebb városokra, és egyre rosszabb irányba fordulnak a dolgok. A pusztítást egy kisvárosból származó nő és egy londoni férfi próbálja megakadályozni.

Ezek mellett még jó pár izgalmas film lesz decemberben, ami épphogy csak lecsúszott a toplistáról. Ilyen például a Transformers rajongóknak ajánlott Űrdongó-feldolgozás, a horror kedvelőknek az Amikor lehunyod a szemed, az animációs, család barát filmeket szeretőknek a Grincs és a Pókember: Irány a Pókverzum, és a röhejes vígjátékokat imádóknak a Hozzám jössz, haver?. Ezeket is érdemes megnézni, ha valaki netán itt találta meg a kedvenc műfaját. Jó mozizást!

Bebők Szabolcs

Hajtó Zsófia

Author: Hajtó Zsófia

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

Sorozatajánló: A Jó Hely

Ez a misztikummal és izgalommal átitatott kérdés az összes emberben felmerült már: mi vár ránk a...

Folytatás

Yuval Noah Harari ~ Sapiens

Yuval Noah Harari Sapiens című kötetének kritikáját olvashatjátok Kuti Lilla Szabina tollából.

Folytatás