INTERJÚ A NON-STOP SZERVEZŐKKEL

Honnan jött a motiváció, miért szerettetek volna szervezők lenni?

Palotai Petra: Az egész úgy kezdődött, hogy nyáron kitaláltam: „Milyen jó buli lenne, ha egyszer a Non-Stopon lenne Nerf?” – pár héttel később megkérdeztem Bencét, nincs-e kedve szervezőnek lenni.

Sövegjártó Virág: Majd jött az IDÖK nap. Ugye, ott az egyik téma a Non-Stop, azaz, hogy ki fogja ellátni a szervezői feladatokat. Mint tizenkettedikes diák már volt tapasztalatom abban, hogy milyen a rendezvény, mik az elvárások. Továbbá volt mellé még pár ötletem is. Aztán beszélgettem Petrával és Bencével, majd összeálltunk.

Honnan szereztétek, és idén kik a támogatók?

SV: Egyrészt, ötletem volt, hogy szóljunk a Donut Librarynek. (Ez egy fánkozó, ahol könyveket is lehet olvasni, nem messze a sulitól. Írtam nekik egy emailt, válaszoltak. Bementem hozzájuk, és rábólintottak a dologra.

PP: Eszembe jutott a Cirko-Gejzír, egy filmszínház. Ők nagyon sokszor támogatták már az iskolát, korábban is, mindenféle rendezvény alkalmával stb. Mivel moziként üzemel, ezért ingyenes jegyeket fognak adni az első helyezettnek. Sőt, idén rendhagyóan az IKEA is támogat minket, pólókat fogunk tőlük kapni.

FB: A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége is segíteni fog, főleg a sporteseményeknél.

Miben lesz más az idei Non-Stop mint az előzőek?

SV: Lesz idén egy egész éjszakás játék is, a Nerfezés, méghozzá az ebédlőben. Kapuzárás után egész éjjel futni fog a program. Elő szokott fordulni ugyanis, az a holtpont este, amikor nincs semmi érdekes, és kicsit leül a rendezvény. Idén ilyesmivel nem kell számolni! A kellékeket és a berendezést is maga a cég biztosítja, ők is állítják majd fel a pályát. Kapunk ajándékkuponokat is!

PP: Király lesz idén a büfé is, amit a teamesek és jómagam fogunk vinni. Mindenféle házi süteményekkel és remek ételekkel készülünk.

FB: Sportban most is a megszokott várható, foci, röplabda és kosár. Mindez a jelentkezett csapatok között versenyszerűen fog menni. A sok jelentkező miatt az utolsó három óra már rövidített lesz.

Milyen érdekes programokat várhatunk idén?

SV: A koncertek mindenképpen jók lesznek. Jön a CARSON COMA, ők a berzsenyisek körében is ismertek lehetnek, főképp az énekes. Egyik ismerősöm tagja az együttesnek, onnan van az összeköttetés. Érkezik még a SPLENDID WORLD, ami Schweitzer Peti punk-rock zenekara.

PP: Jön egy híres, éppen Budapesten tartózkodó meglepetés vendég is. Az iskolából fellép még a PATÆ, amely Előd Máté és Kocsis Panka formációja. Ők éjjeli jamelést, azaz közös zenélést fognak majd vezetni. Ami még érdekes program, és visszahozza a hagyományokat, az a „Jóbarátok” és az „Így jártam anyátokkal” című sorozatok maratonja lesz.

SV: Lesznek előadások is: jön hozzánk Szalai Nóra, volt berzsenyis diák, az „Öt perc angol” főszerkesztője is.

FB: Érkezik Köves Gábor is, a Magyar Narancs hetilap szerkesztője. Szintén itt végzett, filmrendező: Nemes Gyula is jön, neki két filmjét fogjuk megtekinteni és beszélgetni róluk, magával az alkotóval.

PP: Este hatkor lesz az Egyetleneim c. film vetítése, amely rövidebb picit, majd tíztől kezdődik a Zéró. Ez kicsit komolyabb, véresebb, éjszakára való film lesz. Említeném még magát a jam szobát, ahol Kun Bálint, egy volt diák fog hozni hangszereket. Igazából egy közös, jó hangulatú, esti zenélés lesz az egész. Akinek itt tetszik az élmény, azt szívesen várjuk a nemsokára induló Jam Szakkörre is. (Részletek hamarosan.)

Előzetesen 280 embert várnak kapuzárás utánra. 190-en jelentkeztek továbbá sportra, és rekordszámú, 30 csapat adta le jelentkezését. Várhatóan az idei egy ténylegesen kiemelkedő és jó hangulatú Non-Stop lesz. Gyertek!

KK

Nagy Hajnalka Eszter

Author: Nagy Hajnalka Eszter

Stay in touch with the latest news and subscribe to the RSS Feed about this category

Hozzászólások (0)

Comments are closed


No attachment



You might also like

Juhász Anna interjú

Átlagosan napi hány diák látogatja meg a tanárnőt ? Ma már a legtöbben nem személyesen látogatnak...

Folytatás

Bánó Tamás Barnabás interjú

Bánó Tamás Barnabás Tanár Úr beszél szakmai karrieréről, kedvenc zenéiről, elfoglaltságairól és még néhány témáról. Interjút készítő: Kolláth Áron

Folytatás